Sant Cugat podria acollir la final comarcal de tennis taula


  • Comparteix:

6 santcugatencs i 2 santcugatenques seran els representants de la nostra ciutat a la final comarcal de tennis taula d'equips. El coordinador d'aquesta secció de la UESC, Enric Bosch, creu que Sant Cugat té opcions d'acollir aquesta final.

L'Avenç torna a ser l'escola que aportarà més palistes a la final comarcal de tennis taula d'equips. Dos equips masculins i un de femení. Les parelles masculines la formen Ivan Serrano i Ramon Yglesias en categoria benjamí i Gerard Martin i Enric Valdés en aleví.
Pel que fa a la categoria femenina Laia Bou i Mariona Vila seran les encarregades de representar Sant Cugat a la final comarcal.

L'altre equip que participa és el format per Joan Ollé i Mario Sariols de l'escola Europa. En total 8 santcugatencs que defensaran Sant Cugat a la final que es disputarà entre finals de març i principis d'abril.

L'any passat la final es va disputa



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.