Ensopegada de la UESC


  • Comparteix:

La UESC punxa a casa

La UESC punxa a casa

La UESC de tennis taula cau a casa contra el CAI Santiago per un contundent 1 a 4. Els santcugatencs continuen a la part baixa de la taula de la Primera Nacional.

Derrota contundent de la Unió Esportiva Sant Cugat aquest cap de setmana contra un rival directe per eludir el descens. Josep Antón, Enric Bosch i Xavi Panareda no van poder amb el CAI Santiago que amb aquesta victòria, no només supera a la UESC a la classificació de la Primera Nacional, sinó que també li concedeix l'average particular.

El partit entre catalans i aragonesos va començar molt igualat, amb derrota d'Antón i victòria de Bosch. Al tercer partit, Xavi Panareda dominava per un clar 2 a 0 però el jugador xilè del CAI, Pablo Gaete va remuntar el matx i va avançar als aragonesos. La parella de dobles formada per Josep Antón i Enric Bosch va sucumbir al joc visitant i l'1 a 4 final el va arrodonir la derrota de Bosch que es va veure clarament superat pel seu rival, Jorge Cardona. Precisament Bosch comenta la situació de la UESC a la classificació.

Enric Bosch

No ens esperàvem estar tan avall. Els squips s'han reforçat més dels que ens pensàvem.


La UESC continuarà dues setmanes més a la part baixa de la taula de la Primera Nacional. La propera setmana no hi ha competició i no serà fins el 2 de febrer quan la UESC tornarà a jugar i a intentar fugir de la zona de descens a Segona Nacional. El proper rival dels sancugatencs serà l'Igualada, amb qui van empatats a punts actualment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.