Triomf de Primera


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula aconsegueix el triomf davant el Burlada, en un matx important entre dos equips que lluiten per mantenir-se a Primera Nacional. El quatre a un final al marcador no reflecteix la igualtat viscuda a Sant Cugat.

Victòria més que important la que ha aconseguit el conjunt vermell-i-negre. La primera estatal d'enguany està molt ajustada en la part baixa de la classificació, on fins a sis dels nou equips de la lliga lluiten per evitar les dues places de descens. Dos d'aquests clubs són el Burlada i la UESC. Per aquest motiu doncs, el triomf davant els navarresos era cabdal si els d'Enric Bosch volen mantenir la categoria. I ara, amb la victòria ja a la butxaca, és el moment d'extreure'n les conclusions. Escoltem el jugador vermell-i-negre Josep Anton.

Josep Anton

Estem molt contents, perquè tot i que queda encara mitja lliga, aquest era un partit clau


La Unió Esportiva es troba, a hores d'ara, en la cinquena posició del campionat i és un punt per sobre de la zona de descens. Qui si es troba en aquesta part baixa de la taula és el CAI Santiago, el proper rival dels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.