Descans per relexionar


  • Comparteix:

El primer equip de la UESC de tennis taula descansarà els dos propers caps de setmana i no torna a la competició fins al 27 d'octubre. Els santcugatencs encara no han guanyat amb una doble derrota al País Basc.

El primer equip de la UESC de tennis taula té un calendari d'allò més curiós. La primera jornada no va jugar. A la segona, doble enfrontament al País Basc i ara dues setmanes de descans. I això és perillós perquè els vermell-i-negres hauran d'esperar com a mínim fins el 27 d'octubre vinent per sumar els primers punts de la temporada. I és que al Pais Basc, primer contra Gasteiz i després Hondarribia, la cosa no va anar del tot bé. Escoltem Enric Bosch, jugador de la UESC.


Enric Bosch

En el primer partit no vam tenir opcions, però en el segon no hi ha hagut tanta diferència


D'altra banda recordem que aquest dijous a les vuit del vespre, el tennis taula local farà la presentació dels equips. Serà a la sala del tennis taula a la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.