La UESC haurà de viatjar molt


  • Comparteix:

Els sèniors de la UESC de tennis taula ja coneixen els calendaris de la 2007/08. El primer equip ha quedat encuadrat al grup 2 de la Primera Nacional. Els palistes santcugatencs debuten amb una doble visita al Gasteiz i a l'Hondarribia el primer cap de setmana d'octubre. L'últim duel, també contra el Gasteiz, serà el 12 d'abril.

Els palistes del primer equip tindran una temporada de desplaçaments de llarga distància. Els santcugatencs, que han quedat encuadrats al Grup 2 de Primera Nacional, tenen rivals com els bascos del Gasteiz, l'Hondarribia o l'Etxadi. Els altres rivals són el CAI Santiago, el Kraft-Atético, el Burlada i el Borges General d'olis. Rivals que lluitaran amb els jugadors de la UESC des de la primera jornada, programada per l'últim cap de setmana de setembre. Una primera jornada en què els santcugatencs tenen descans. Per tant, els nostres palistes no començaran fins al primer cap de setmana d'octubre, en que visitaran la pista del Gasteiz i la pista de l'Hondarribia. La competició s'allargarà fins al dia 12 d'abril del 2008, dia en què erbran a casa el Gasteiz.
Pel que fa al segon equip, el de Segona Divisió, debuten el dia 29 de setembre a la pista del Sants-Bernadi. L'últim duel de la lliga regular, els palistes vermell-i-negres rebran a Sant Cugat el Bombons Blasi d'Olesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.