Permančncia pel sčnior 'B' de la UESC


  • Comparteix:

El segon equip de la UESC de tennis taula aconsegueix la permančncia a la Divisió d'Honor catalana. En l'últim partit de la temporada, els santcugatencs derroten al Malgrat per 2 partides a 4 i finalitzen en quarta posició. Aquest čxit se suma a la permančncia del primer equip a la Primera Nacional.

A una jornada perquč finalitzin les lligues de tennis taula, els equips de la UESC ja saben en quina posició acabaran la temporada. El primer, segon i tercer equip han assolit la permančncia a la seva categoria, mentre que l'equip de Divisió d'Honor Catalana estŕ jugant la fase d'ascens. I pel que fa al conjunt de Tercera Regional ja ha finalitzat la lliga perquč la darrera jornada li toca descansar.

Entrevista de Laia Tudel al jugador i entrenador del primer equip de la UESC de tennis taula.

Enric Bosch

Entrevista de Laia Tudel


Ara els equips continuaran entrenant per no perdre el ritme de cara al tram final de la temporada, on disputaran diverses competicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.