Triomf important de la UESC de cara a la permančncia


  • Comparteix:

El primer equip de la UESC de tennis taula derrota a l'Igualada per 4 a 2 i dóna un pas de gegant de cara a la permančncia. Els santcugatencs es troben a 4 punts per sobre del descens i amb un partit menys per jugar.

La UESC de tennis taula sabia que aquesta jornada era decisiva ja que s'enfrontaven a un rival directe per la permančncia, l'Igualada. Els santcugatencs es van imposar per 4a 2 i aventatgen als de l'Anoia en 2 punts i amb un partit menys per jugar. Els punts aconseguits per Enric Bosch, que ha signat un dels millors partits de la temporada, juntament amb Xavi Panareda que ha estat l'encarregat de tancar el marcador.
Escoltem Enric Bosch.

Enric Bosch

La veritat és que és un partit que a priori esperŕvem guanyar...de fet els dos últims partits van caure del nostre costat de forma bastant clara.


Ara, a falta de quatre partits per cloure la competició, la UESC agafa un avantatge de quatre punts respecte el Vilanova, equip que ocupa la primera plaça de descens. Els vermell-i-negres tornen a la competició el dissabte 3 de març quean visiten la pista del Sant Bartomeu mallorquí, cuer de la lliga i que encara no ha sumat cap punt. Enric Bosch analitza el proper rival.

Enric Bosch

Equip que a l'anada ja els vam guanyar 4-0...intentarem afrontar el partit com si fos un altre qualsevol.



El matx entre santcugatencs i mallorquins es disputarŕ el dissabte dia 3 de març a les 6 de la tarda a la pista del Sant Bartomeu.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.