La UESC de tennis taula a per la segona victòria


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula aconsegueix la primera victòria de la lliga davant l'Igualada per 1 a 4. Els santcugatencs van mostrar un bon joc i es van desfer d'un rival directe en la lluita per la permanència. Amb aquest resultat, la UESC puja fins al setè lloc de la classificació.

Cinquena jornada de lliga, quatre partits disputats i primer triomf de la UESC de tennis taula a la competició. Els santcugatencs van aconseguir la victòria davant l'Igualada per 1 a 4. Xavi Panareda va guanyar per 3 a 2, Enric Bosch es va endur els 2 partits que va disputar per 3 a 1 i 3 a 2. L'únic representant santcugatenc que va caure derrotat va ser Josep Anton. Després d'aquest triomf, els vermell-i-negres surten de la zona de descens i aquest cap de setmana reben al Sant Bartomeu, un dels equips que lluitaran com la UESC per la zona de descens.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.