La UESC necessita guanyar ben aviat


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula necessita el triomf de manera immediata davant el Bàscara. Els santcugatencs sumen dues derrotes a la lliga després de caure derrotats a Terrassa davant l'Èpic Casino Comerç per 4 a 3, després de més de 4 hores de joc.

Enfrontament maratonià entre l'Èpic i la UESC. I és que la igualtat va ser la protagonista i qualsevol dels dos conjunts podria haver-se emportat la victòria. Finalment, el duel es va decantar decantar pels jugadors terrassencs a la setena i última partida. El jugador més destacat de la UESC va ser Josep Anton, que va aconseguir dos triomfs contra dos rivals molt rocosos. Destaca sobretot el punt guanyat sobre Jordi Bacarisas, un dels millors jugadors nacionals de la lliga que arribava invicte a aquest partit.

L'altra victòria la va aconseguir Xavi Panareda, que va guanyar a Pau Gaju i va estar apunt de donar la sorpresa davant Bacarisas. Qui no va tenir el dia va ser Enric Bosch, que va cedir els seus dos enfrontaments davant de jugadors sobre el paper inferiors. Va ser el mateix Bosch qui va disputar la partida decisiva, però va caure amb Gererd Torrens per 3 sets a 2.

Després de dos partits, la UESC encara no coneix la victòria i es troba a la part baixa de la classificació. El proper partit, que es disputarà diumenge a les 11 del matí, els santcugatencs rebran al CTT Bàscara, líder en aquests moments del grup i clar aspirant a ocupar la primera plaça en acabar la comeptició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.