La UESC tennis taula s'adjudica la segona Copa de Divisió d'Honor de la seva història


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula s'ha adjudicat la segona Copa de Divisió d'Honor de la seva història al guanyar aquest cap de setmana a l'Olesa per 1 a 4 en la final d'aquesta competició. Els santcugatencs, que van començar perdent el primer partit, van acabar remontant el matx gràcies al bon moment de forma d'un dels seus jugadors, Josep Antón, que va guanyar els 3 partits que va disputar.

La Copa de Divisió d'Honor d'enguany ja té propietari: la Unió Esportiva Sant Cugat. Els vermell-i-negres van aconseguir diumenge contra l'Olesa la segona Copa de Divisió d'Honor de la seva història. Tot i començar perdent, els santcugatencs no van abaixar els braços i primer, Josep Antón, i després, Boris Sotillos, van aconseguir remuntar el marcador. A partir d'aquí, tot va ser bufar i fer ampolles pels santcugatencs, que van imposar-se per 3 a 0 en les dues últimes partides. Pel jugador vermell-i-negre, Enric Bosch, la clau del partit ha estat l'absència del jugador xinès de l'equip olesà, Wang Wei, que no va poder jugar la final perquè estava disputant un altre torneig. Escoltem Bosch.

Enric Bosch

El fet que el jugador xinès Wang Wei no jugués aquest partit ha estat determinat en el resultat final


La final de la Copa de Divisió d'Honor se'ls hi dóna bé als santcugatencs, ja que les dues vegades que l'han disputada n'han sortit guanyadors. Per Bosch, l'equip no podia acabar de millor manera la temporada.

Enric Bosch

Això demostra que és una competició que se'ns dóna bé. Hem assolit un dels objectius de la temporada


Una vegada acabades les competicions oficials, arriba l'hora dels tornejos d'estiu. Els santcugatencs esperen continuar en els pròxims mesos amb la bona ratxa obtinguda fins ara.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.