Xavi Panadera torna a la UESC Tennis Taula


  • Comparteix:

El fins ara jugador del Club Esportiu Mediterrani, Xavier Panadera, fitxa per la UESC de Tennis Taula per a la propera temporada. Panadera ja havia estat a l'equip santcugatenc fa dos anys on el conjunt local havia fet una molt bona campanya. D'altra banda, la UESC, en el seu torneig dels vint anys celebrat aquest cap de setmana, ha acabat últim. El campió ha estat el Ripollet de Divisió d'Honor.

Xavier Panadera és, de moment, el primer fixatge de la UESC de Tennis Taula per reforçar al primer equip durant la temporada vinent. Panadera no és un desconegut a Sant Cugat, ja que fa dues temporades va formar part de la UESC fent una campanya excepcional amb resultats molt bons. Panadera, un jugador de molta qualitat, va marxar de la UESC després de fitxar pel Club Esportiu Mediterrani de Divisió d'Honor, una categoria més que el conjunt santcugatenc.

En referència al torneig dels 20 anys d'existència de la UESC, celebrat aquest cap de setmana, la UESC va quedar últim, mentre que el campió va ser el Ripollet, imposant-se a la final al Mollet per un ajustat tres a dos. El torneig constava de quatre equips: dos de Primera Nacional, UESC i Mollet, i dos de Divisió d'Honor, Ripollet i Falcons de Sabadell. A les semifinals, la UESC va perdre clarament amb el Ripollet per 3 a 1, mentre que el Mollet es va imposar al Falcons de Sabadell per 3 a 2. A la final, el Ripollet es va acabar imposant, tot i que el Mollet va plantar cara en tot moment. Pel tercer i quart lloc, la UESC va perdre per 3 a 1 davant el Falcons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.