La UESC de tennis taula celebra el seu vintè aniversari amb un torneig quadrangular


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula disputarà aquest dissabte a la nostra ciutat el torneig que commemora els 20 d'anys d'existència de l'entitat. Ripollet, Falcons de Sabadell i Mollet són els tres clubs convidats en aquest quadrangular.

Un cop acabada la temporada, arriba el moment dels partits amistosos i de les celebracions. Amb motiu del vintè aniversari del club santcugatenc, la UESC de tennis taula ha organitzat per aquest dissabte el torneig "Cap als 20 anys de la UESC". Tot i que fins el dia 16 d'aquest mes no començaran els actes oficials de celebració, els compromisos dels equips que hi participen han obligat l'entitat santcugatenca a celebrar el torneig abans d'hora. Escoltem l'entrenador de l'equip, Enric Bosch.

Enric Bosch

Com que no es podia disputar el torneig dins els actes oficials de celebració, no hem tingut més remei que avançar-nos a l'aniversari. D'aquí ve el nom del torneig


Els convidats del torneig seran dos equips de Divisió d'Honor, el Ripollet i els Falcons de Sabadell, i un dels millors conjunts de Primera Nacional, el Mollet. El sistema de competició serà diferent al de la Lliga, ja que només es disputaran 2 individuals i 1 doble, i es deixaran 2 partits individuals més pel desempat. En aquesta ocasió, el Ripollet i els Falcons de Sabadell seran els caps de sèrie i s'enfrontaran a les semifinals a l'amfitrió i al Mollet. Per Bosch, aquest sistema de competició afavorirà l'espectacle.

Enric Bosch

Serà una competició amb bastant nivell perquè la disputaran 2 equips de la divisió d'Honor i el Mollet de Primera Nacional


El torneig tindrà lloc dissabte al matí a la sala de tennis taula del pavelló de la Rambla del Celler. Les semifinals començaran a les 9 del matí mentre que la final i el partit pel tercer i quart lloc ho faran a dos quarts de 10.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.