Mellado i de las Cuevas, subcampions de Catalunya sub-21


  • Comparteix:

La parella de dobles formada per Pau Mellado i Roger de las Cuevas ha quedat segon en el Campionat de Catalunya sub-21 de tennis taula disputat a Riudellots de la Selva. La parella, que a priori no figurava entre els favorits, ha realitzat un bon torneig i ha evidenciat una gran compenetració. Per altra banda, el palista Enrich Bosch no ha pogut participar al Campionat d'Espanya Universitari per problemes amb l'acreditació.

Sorpresa en el Campionat de Catalunya sub-21, on la parella de dobles santcugatenca formada per Pau Mellado i Roger de las Cuevas ha aconseguit el subcampionat contra tot pronòstic. Els palistes han sigut molt regulars durant tot el torneig i, tot i no figurar entre els favorits, han demostrat estar en un bon moment de forma.

Però no tot han estat bones notícies pels palistes santcugatencs. El vallesà Enric Bosch no ha pogut participar al Campionat d'Espanya Universitari que es disputa des de dilluns a Madrid per problemes amb l'acreditació. Escoltem Bosch.

Enric Bosch

Portava el resguard del DNI i es veu que aquest document era insuficient per acreditar-se.


El palista santcugatenc espera no tenir problemes d'aquest tipus aquest cap de setmana i poder disputar el Campionat de Catalunya absolut de tennis taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.