la UESC aconsegueix la permanència a la divisió d'honor


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula ha revalidat la permanència a primera nacional una temporada més. Els santcugatencs queden vuitens després de jugar els seus últims partits en un doble desplaçament al País Basc. Els d'Enric Bosch inicien la Copa Divisió d'honor amb ganes d'arribar lluny.

La UESC de tennis taula ha iniciat la Copa divisió d'Honor després d'assegurar-se la permanència a Primera Nacional. Els d'Enric Bosch s'han classificat en vuitena posició, un resultat just , que serveix per a completar els objectius de permanència.

El tècnic de la UESC comenta el funcionament de la Primera Nacional.

enric bosch

els dos primers pugen i els dos últims baixen


Un cop assolida la permanència els de Sant Cugat només pensen en la Copa de divisió d'honor. L'objectiu és arribar el més amunt possible tenint en compte que jugaran contra els millors equips i que només han guanyat en una ocasió. El proper partit que disputin els santcugatencs serà aquest cap de setmana i s'enfrontaran contra l'Hospitalet.

Enric Bosch analitza el rival.

enric bosch

nosaltres som favorits però no hi ha res segur


Així doncs la UESC de tennis taula es desplaçarà aquest cap de setmana a l'Hospitalet per a disputar la segona volta de la Copa divisió d'honor.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.