El segon equip de la UESC aconsegueix l'ascens a Segona Nacional


  • Comparteix:

El segon equip del tennis taula de la UESC ha assolit l'ascens a la 2ª Nacional després de classificar-se segon en els play-off d'ascens. Tot i perdre la final contra els Lluïsos de Gràcia, els palistes santcugatencs són un dels quatre equips que han pujat de categoria. Aquest èxit, combinat amb la permanència del primer equip a 1ª Nacional, fa que el club valori positivament aquesta temporada.

Els jugadors del segon equip jugaran la temporada vinent a la 2ª Nacional. Els santcugatencs van aconseguir la classificació directe després de quedar segons en un play off que disputaven setze equips. Malgrat perdre la final contra el Borges, els vermell-i-negres ja havien assolit la classificació en passar a semifinals. Tot i l'èxit final, els santcugatencs no partien com un dels equips favorits. Les eliminatòries que deixaven fora els perdedors, han esta molt dures. Enric Bosch, tècnic del primer equip, explica que en el primer partit, als vuitens de final, van estar a punt de quedar eliminats.

Enric Bosch

El primer partit, contra els Lluïsos de Gràcia, vem estar a punt de perdre. En el partit decisiu el Pau Mellado va guanyar el set decisiu per 13 a 11, després de salvar punts de partit


A l'èxit que suposa aquest ascens se l'hi ha de sumar una altra bona notícia pel club. Es tracta del primer equip, que va assegurar-se la permanència a la 1ª Nacional després de guanyar al Torregrosa. Amb aquestes dues notícies positives, el club fa un balanç molt positiu de la temporada. S'han complert dos dels tres objectius que el club es va marcar a l'inici de les competicions. Tot i això, Bosch creu que s'ha d'estar molt satisfets.

Enric Bosch

Hi havia tres objectius i hem complert els dos més importants. Mantenir la categoria del primer equip i l'ascens del segon equip


Tot i que les lligues ja han finalitzat els palistes de la UESC continuen actius. Disputen la Copa Catalana i a més tenen previst jugar diverses competicions d'un dia abans de finalitzar els entrenaments i marxar de vacances.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.