La UESC es juga part del seu futur a la categoria enfront l'Hospitalet


  • Comparteix:

La UESC de Tennis Taula es troba avantpenúltim de la Primera nacional a falta de set partits pel final de la lliga. Els vermell-i-negres, que estan fent una temporada molt irregular, disputen aquest cap de setmana davant el cuer de la competició, l'Hospitalet, un matx molt important per les seves aspiracions de permanència.

L'equip de la UESC té una final anticipada aquest diumenge al matí enfront un Hospitalet que es juga, possiblement, la seva última oportunitat per no despenjar-se de la lluita per la permanència. L'Hospitalet és el cuer de la Primera Nacional i ara per ara és el conjunt que té més opcions per baixar. El propòsit de la UESC és guanyar aquest matx per distanciar-se a la classificació dels dos últims classificats. Si els vermell-i-negres ho aconsegueixen, el Torrelles, si guanya també, seria l'únic conjunt, amb els santcugatencs, que tindrien un tu a tu fins al final del campionat per quedar-se a la categoria. El coordinador de la UESC de Tennis Taula, Joan Minguell, diu que aquest partit és clau pel futur.

Joan Minguell

Hem de guanyar si volem despenjar a l'Hospitalet d'aquesta lluita per la permanència.


Si analitzem la situació de la UESC, el principal motiu pel qual la temporada està sent tan irregular és per l'absència de fitxatges. Hi havia dos a prova, però un per malaltia, i l'altre perquè va tenir una oferta millor, no van fitxar pel conjunt santcugatenc. Amb això i el gran nivell de la categoria la UESC està patint molt. Minguell creu s'haurà de lluitar de valent i patir molt fins al final.

Joan Minguell

Patirem molt fins al final de la temporada, però lluitarem per no baixar.


La UESC disputarà el matx enfront l'Hospitalet diumenge al matí, a la Sala Escolar, a partir de les onze.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.