La UESC vol aconseguir la primera victòria davant l'Atlético San Sebastián


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula rep aquest cap de setmana la visita de l'Atlético San Sebastián, amb la necessitat d'aconseguir la primera victòria de la temporada. Els santcugatencs han de millorar el seu joc per tal de sortir de l'últim lloc de la classificació de Primera Nacional.

Els palistes de la UESC han fet un molt mal inici de temporada, amb 6 derrotes consecutives. Per això, el partit d'aquest cap de setmana contra l'Atlético San Sebastián, 6è classificat, és vital per començar a remuntar. Després de perdre per 3 a 4 contra l'Atlètic Casino Terrassa, els santcugatencs volen fer un bon paper davant la seva afició. El palista santcugatenc, Josep Anton, creu que davant l'Atlético San Sebastián pot arribar la primera victòria.

Josep Anton

Tan en San Sebastià com nosaltres som equips assequibles, pot guanyar qualsevol


La millora de joc de la UESC en els darrers partits ha de servir per vèncer a un San Sebastian, que com destaca, Josep Anton, és un equip assequible.


Josep Anton

El Sant Sebastià és un equip força desconegut per nosaltres


A manca de tres jornades per finalitzar la primera volta, els objectius dels santcugatencs és obtenir com a mínim dues victòries.
El partit entre la UESC i l'Atlético San Sebastián tindrà lloc aquest diumenge a les 11 del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.