El segon equip salva el dolent inici de lliga de la UESC


  • Comparteix:

Els diferents equips de la secció de tennis taula de la UESC inicien la lliga amb només una victòria; la del segon equip, que es desfà del Vilafranca per un còmode 4 a 1. L'equip de Primera Nacional, en canvi, es veu superat amb claredat pel Barcino.

El conjunt que, en teoria, aquest any ha de donar més alegries als aficionats santcugatencs, el segon equip, ha començat la temporada a la lliga Catalana Absoluta amb una victòria fàcil i amb les mirada posada en el principal objectiu d'aquesta campanya, els playoffs d'ascens a Segona Nacional.

Ara com ara, les coses han començat bé. Un triomf sense massa problemes i fent un joc per part de tots els jugadors vermell-i-negres molt encertat. El 4 a 1 mostra la superioritat dels santcugatencs en la majoria dels partits disputats.

El coordinador de la secció de tennis taula de la UESC, Joan Minguell, parla del protagonisme que durant aquesta temporada tindrà el segon equip dins de la secció.

Joan Minguell

És l'equip que més estem tocant, ja que volem que pugui de categoria a Segona Nacional.


De la resta d'equips el més detacable és la derrota del conjunt de Primera Provincial i la desfeta del primer equip a casa i davant el Barcino. En aquest últim compromís, els santcugatencs van ser inferiors a un Barcino que va tenir en el veterà Josep Maria Palés la gran figura del matx.

Joan Minguell comenta com hauria plantejat els enfrontaments en cas de conèixer l'ordre dels jugadors rivals.

Josep Minguell

Hauriem d'haver posat el nostre jugador més fluix amb el seu més fort, els nostres dos forts amb els seus altres dos jugadors i el partit de dobles.


Aquesta setmana el primer equip de la UESC juga un partit molt difícil a la pista del Falcons de Sabadell i el segon viatja a Sant Andreu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.