TENNIS TAULA: La UESC fa un pas endavant en la lluita per la permanència


  • Comparteix:

El primer equip de la UESC de tennis taula s'imposa per 4 a 2 a l'Helios de Saragossa. A falta de cinc jornades per acabar la lliga el conjunt vermell-i-negre se situa sisè a la classificació, empatat a 10 punts amb l'Igualada, el Barcino i el Tarraco. La propera jornada els de Benet Moreno reben el líder, el Ripollet.


El conjunt de tennis taula de la UESC ha pogut comptar finalment aquest cap de setmana amb la plantilla completa. La recuperació d'Enric Bosch i la incorporació al primer equip del juvenil Fran Castillo han afavorit el resultat d'aquesta jornada, que s'ha traduït en una victòria davant l'Helios de Saragossa. Tot i la bona actuació del palista alemany de l'equip rival, el conjunt de Benet Moreno ha demostrat la seva superioritat sobre la taula.
De tots els partits d'aquest enfrontament, Josep Anton, palista de la UESC, destaca la victòria del nou jugador Fran Castillo sobre el millor jugador juvenil de l'Helios.

Josep Anton

Un dels punts claus de la jornada va ser la victòria de Fran Castillo sobre el jugador juvenil de l'Helios, el Montero.


Amb aquesta victòria la UESC ha fet el primer pas per allunyar-se de la zona de descens i aconseguir l'objectiu de la temporada, la permanència. Només falten cinc jornades per acabar la lliga i els santcugatencs ja són sisens de la Primera Nacional, empatats a 10 punts amb l'Igualada, el Barcino i el Tarraco.

Aquest cap de setmana el repte no serà fàcil. El rival és, ni més ni menys que, el líder de la categoria, el Ripollet. Josep Anton assegura que estan tranquils ja que no hi tenen res a fer, simplement sortiran a gaudir.

Josep Anton

Aquest cap de setmana la mentalitat és de descans, contra el Ripollet no hi tenim res a fer. Sortirem a jugar i a disfrutar.


El partit es disputarà diumenge a les onze del matí a les instal·lacions de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.