ESPORTS.- El llançador de pes santcugatenc Eloi Rovira ha estat seleccionat per participar a l'europeu sub-23


  • Comparteix:

El llançador de pes santcugatenc Eloi Rovira ha estat convocat amb la selecció espanyola per anar a l'europeu sub 23 que es disputarà a França al mes d'agost. La decisió es va donar a conèixer ahir quan el seleccionador espanyol va trucar personalment Rovira. José Mª Peña i l'atleta del Barça seran els dos representants espanyols en l'especialitat de llançament de pes.

Rovira no es marca cap objectiu en concret per aquesta competició internacional ja que no coneix els rivals que es trobarà al davant. L'atleta sancugatenc anirà a fer marca personal.
Anar amb la selecció espanyola sub 23 és un somni que s'ha fet realitat pel llançador de pes. Després de tres anys practicant aquest esport i estar a les portes de la selecció la passada temporada, enguany ha vist recompensats tots els seus esforços.
El seu màxim rival a les competicions nacionals serà aquesta vegada el seu company a la selecció. Rovira afirmà que l'atleta lleonès és dels millors espanyols i que es coneixen a la perfecció.
El 3 d'agost a França, la cita més important de la temporada per l'Eloi Rovira amb l'europeu sub 23.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.