El Rugby Sant Cugat perd amb el Barça i es jugarà l'ascens amb el Vigo


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat perd (40-21) amb el FC Barcelona a la final de la fase d'ascens a Divisió d'Honor. Els de Jordi Justícia tindran una nova oportunitat per pujar a Divisió d'Honor en una eliminatòria a doble partit davant el Vigo.

El Club Rugby Sant Cugat s'ha quedat a les portes de l'ascens a Divisió d'Honor davant el FC Barcelona en una Foixarda plena de gom a gom d'afionats barcelonistes i santcugatencs. Els santcugatencs han començat el matx amb molta força, tot i que s'han avançat els blaugranes 3 a 0. Els de Jordi Justícia han capgirat el marcador amb dues marques, però els blaugranes han arribat millor al final del primer temps i han marxat amb un avantatge de nou punts, 23-14.

A la represa, superioritat blaugrana que ha anat sumant marques deixant el 33 a 14, i el partit gairebé sentenciat, malgrat una marca de Joan Losada que no ha servit per posar nerviós a un conjunt blaugrana que ha acaba guanyant 40 a 21.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, creu que el partit s'ha decidit per petites errades.

Jordi Justícia

Una final i el que ha comès menys errades s'ha endut el partit i ha estat el Barça. Partits com aquest demostren la grandesa d'aquest club i la unió de tots els jugadors.


Després d'aquest matx els de Jordi Justícia tindran una darrera eliminatòria davant el Vigo per jugar-se la darrera opció per pujar a Divisió d'Honor.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.