El Rugby Sant Cugat femení, subcampió de la segona fase de la Copa de la Reina

Les santcugatenques cauen a la final (34-7) davant el Majadahonda, però encara lideren la competició


  • Comparteix:

El primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat ha perdut (34-7) davant el Majadahonda a la final de la segona sèrie de la Copa de la Reina de rugbi a 7 disputada aquest diumenge a la Guinardera. Les santcugatenques s'han vist superades per un conjunt madrileny que ha exhibit un brillant atac. Tot i la derrota, les jugadores entrenades per Àngela del Pan lideren la classificació i afronten la darrera sèrie el proper cap de setmana a Vila Joiosa amb l'objectiu d'aixecar el títol.

El Rugby Sant Cugat s'ha trobat a la final amb un rival, el Majadahonda, que no ha donat cap opció a guanyar la segona sèrie a les santcugatenques. Les madrilenyes han exhibit un joc ràpid i veloç amb tres assaigs que han deixat un 15 a 0 per arribar al descans. A la represa, la piconadora madrilenya ha continuat a bon ritme amb un nou festival ofensiu. Les santcugatenques han retallat diferències, però el Majadahonda ha tancat el matx amb un nou assaig amb el 34 a 7 final.

Les madrilenyes han aixecat la copa al cel de Sant Cugat i la jugadora del Majadahonda Cristina López ha estat escollida MVP de la competició. L'entrenador del Rugby Sant Cugat, Àngela del Pan, destaca la bona feina de la jugadores, tot i la derrota a la final.







Angela Del Pan

L'equip ha competit molt bé, però s'ha vist la superioritat del Majadahonda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.