El Rugby Sant Cugat es fa gran a la Guinardera i remunta en l'estrena a Lliga Elit

Els santcugatencs sumen el primer triomf a la Lliga Elit davant el Màlaga


  • Comparteix:

El primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat ha començat la Lliga Elit de la millor manera possible. Els santcugatencs s'han imposat amb remuntada inclosa (41-29) al Club Rugby Màlaga en la primera jornada de la competició. Els blau-i-negres han superat al conjunt andalús amb grans assaigs de l'equip dirigit per Martín Garcia que se situen com un dels favorits d'aquesta fase. La pròxima jornada, els de Sant Cugat es desplaçaran fins a Madrid per enfrontar-se a Las Rozas Rugby.

Un partit clau en l'estrena del Rugby Sant Cugat en la Lliga Elit, fase on s'enfronten els millors equips de la segona divisió estatal cercant un passi a la Divisió d'Honor. El Màlaga ha començat molt més sòlid el duel entre catalans i andalusos. Gràcies als cops de peu de Valentin Cruz, un prodigi amb la cama dreta, els malaguenys s'han situat (0-13) en els primers quinze minuts de joc.

A partir d'aquí, els de Sant Cugat han buscat la reacció local a través dels assaigs d'Elié Chabut primer, i, Pablo Ortiz després. Tot i això, Cruz ha tornat sumar punts per als malaguenys gràcies a punts de càstig. Abans del descans, Elié Chabut ha tornat a retallar diferències en el lluminós de la Guinardera, insuficient, ja que els santcugatencs han marxat a vestidors amb un marcador desfavorable de (13-19).

A la represa, el Rugby Sant Cugat ha començat la remuntada que els ha permès sumar la primera victòria a la Lliga Elit. Els assaigs de jugadors com Guillem de Pérez o Esteve Clara, i les posteriors transformacions d'Elié Chabut han permès als santcugatencs capgirar el marcador. El Club Rugby Màlaga no s'ha fet enrere i ha continuat sumant punts en el seu caseller particular. Finalment, els de Sant Cugat s'han fet forts, amb una Guinardera plena a vessar, i han sumat per (41-29) una victòria destacada en l'inici d'aquesta fase.


Martín Garcia

Juguen molt bé amb el peu, territorialment i densfen molt bé. A la segona part hem estat molt intensos en atac



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.