El Rugby Sant Cugat femení suma el segon triomf consecutiu al difícil camp de l'Eibar

Les santcugatenques s'han imposat (12-25) davant el conjunt basc

El Rugby Sant Cugat assoleix un triomf de prestigi a Eibar / Foto: Rugby Sant Cugat

El primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat ha guanyat (12-25) al camp de l'Eibar a la jornada 3 de la Lliga Iberdrola i encadenen dues victòries consecutives. Les d'Albert Casorrán han fet un partit brillant sobretot al primer temps i han marxat al descans (0-20) sense donar cap tipus d'opció a les rivals. A la represa, les santcugatenques s'han vist superades per la major empenta local, tot i que han pogut mantenir-les lluny en el marcador. El Rugby Sant Cugat rebrà la propera jornada el Barça dissabte que ve a les 18 h a la Guinardera.

Les santcugatenques han edificat el triomf amb una molt bona primera part i on l'Eibar no ha pogut, en cap moment, atacar la defensa santcugatenca. Per contra, el Rugby Sant Cugat ha atacat amb brillantor. El 0 a 20 a la mitja part certifica la bona dinàmica de partit. A la represa, les locals han millorat i han retallat distàncies, però s'han vist superades pel Rugby Sant Cugat.

El tècnic, Albert Casorrán, lloa la bona tasca feta pel seu equip en el primer temps.