El Rugby Sant Cugat femení B, campió de Primera Catalana

Les santcugatenques han derrotat (29-12) l'INEF Barcelona


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat femení B, campió de Primera Catalana / Foto: Roger Menes

El Rugby Sant Cugat femení B, campió de Primera Catalana / Foto: Roger Menes

El Rugby Sant Cugat B ha guanyat el campionat de Primera Catalana després d'imposar-se (29-12) l'INEF de Barcelona en una final disputada aquest diumenge a la Teixonera. Les santcugatenques lluitaran per pujar a Divisió d'Honor, segona categoria estatal, en un play-off d'ascens que es disputarà al setembre. L'equip de Tomás Russo té una plantilla molt jove i on la majoria de jugadores procedeixen del planter. El Rugby Sant Cugat femení B ha fet una temporada brillant i ara ja prepara diferents amistosos i el torneig de Seven català.

Plantilla jove i a molt de talent amb sis jugadores menors de 18 anys han participat a la final amb el Rugby Sant Cugat. Un conjunt que és el filial del primer equip i que ben aviat nodriran a les jugadores que militen a la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal.

Les santcugatenques jugaran al setembre una lligueta de tres partits amb quatre equips a una sola volta i el campió pujarà a Divisió d'Honor.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.