El Rugby Sant Cugat femení, campió de la segona fase de la Copa de la Reina

Les santcugatenques, amfitriones, han superat a la final el Cisneros


  • Comparteix:

L'equip femení del Club Rugby Sant Cugat ha guanyat la segona fase de la Copa de la Reina i lidera la classificació d'aquesta competició. Les santcugatenques han superat (31-19) el Cisneros a la Guinardera i sumen 44 punts. Les blau-i-negres sempre han anat per davant en el marcador amb un primer temps molt efectiu en atac i amb una sòlida defensa. Les d'Albert Casorran afronten la darrera fase a Eibar el 21 i 22 de maig amb opcions d'aixecar la primera Copa de la Reina de la seva història.

La trajectòria del Rugby Sant Cugat femení en aquesta copa és d'un idil·li màxim en aquesta competició. Títol a la primera fase a Galícia i segon títol a la segona fase disputada aquest cap de setmana a Sant Cugat. Repetició de la final de la primera fase davant el Cisneros i triomf més solvent de les locals. Les santcugatenques han sortit molt endollades i ben aviat han assolit la primera marca, però han errat el xut a pals. El Cisneros ha capgirat el marcador amb una marca i un xut a pals. 7 a 5 per a les madrilenyes.

Les santcugatenques han exhibit el seu millor joc a partir d'aquest instant amb marques de totes les maneres possibles, potència i velocitat juntament amb una última marca d'alt nivell a les acaballes del primer temps. El 17 a 7 ha evidenciat el rugbi ràpid i dinàmic de les santcugatenques.

A la represa, nova tempesta ofensiva local amb dues noves marques que han situat el 31 a 7 a falta de pocs minuts per al final. El Cisneros ha maquillat el marcador deixant el 19 a 31. Després del xiulet final, abraçades de totes les jugadores i el protocol manava aixecar el títol. Copa al cel de Sant Cugat i a gaudir del triomf. Ara queda la darrera fase a Eibar per certificar el títol. Alysha Stone ha estat escollida per segona fase consecutiva la millor jugadora del torneig. Stone ha explicat que s'ha demostrat el nivell que té aquest equip a la competició de rugbi a 7.

Un club santcugatenc que està a les portes d'assolir una fita històrica. El president del Club Rugby Sant Cugat, Miguel Pelayo, ha ressaltat el treball de totes les jugadores en aquesta fase.




Miguel Pelayo

Aquestes noies es mereixen totes les coses bones. Fan una molt bona feina.

Alysha Stone

L'equip ha demostrat que vol la copa i estem jugant molt bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.