El Rugby Sant Cugat, campió de la primera fase de la Copa de la Reina de rugbi a 7

Les santcugatenques s'han imposat en aquesta competició que juguen per segona cop a la seva història

El Rugby Sant Cugat, amb la copa de campiones / Foto: Cedida

El primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat ha guanyat la primera fase de la Copa de la Reina disputada aquest cap de setmana a la Corunya. Les santcugatenques s'han desfet (24-19) davant el Cisneros a la final en un matx que s'ha guanyat a la pròrroga. Les d'Albert Casorrán lideren la classificació amb 22 punts i ja preparen la segona fase que es disputarà dissabte i diumenge de la setmana que ve a la Guinardera.

El Rugby Sant Cugat ha fet història a la segona participació de la Copa de la Reina de rugbi a 7 i és que el conjunt blau-i-negre ha guanyat la primera fase de la competició. La Copa de la Reina es divideix en tres fases i se sumen els punts de totes elles.

Les santcugatenques han fet una fase brillant guanyant les semifinals (19-12) davant les Abelles i la final també a la pròrroga. El tècnic, Albert Casorrán, ressalta que l'equip ha gaudit molt en aquesta competició aquesta és una de les claus per aixecar el títol.