El Rugby Sant Cugat es manté a la màxima categoria del rugbi estatal

Les santcugatenques han superat (31 - 24) les Abelles i jugaran per segon any consecutiu a la Lliga Iberdrola


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat femení seguirà per segona temporada consecutiva a la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal. Les santcugatenques han guanyat (31 - 24) les Abelles en un matx disputat aquest diumenge a Saragossa. El conjunt d'Albert Casorrán competirà per segona vegada a la seva història a l'elit del rugbi estatal. Les blau-i-negres tancaran el curs amb la disputa de la Copa de la Reina de rugbi a 7 que es divideix en tres fases i una d'elles serà a Sant Cugat.

m Alegria, després del xiulet final, de les jugadores i del cos tècnic del Rugby Sant Cugat en assolir l'objectiu marcat a l'inici de temporada, la permanència a la Lliga Iberdrola. La tranquil·litat d'arribar a la fita marcada finalment ha arribat a Saragossa, lluny de la nostra ciutat. Un partit a caixa o faixa que s'ha decantat a favor de les santcugatenques davant un gran rival alacantí, les Abelles. Les jugadores, conscients de la importància del matx, han sortit molt endollades i al primer minut ja han assolit una marca amb una mica de sort. El posterior xut a pals no ha entrat, però el 5 a 0 ha pujat al marcador.

Les santcugatenques han seguit dominant, però les alacantines han empatat el matx amb una bona marca, però també han errat el xut a pals. El 5 a 5 ha demostrat la igualtat existent. L'empat s'ha trencat, tot just, arribant a la mitja part amb una bona jugada santcugatenca i ara sí, una bona execució amb un xut a pals. Amb el 12 a 5 s'ha arribat al descans.

A la represa, només iniciar-se el segon temps, marca i xut a pals santcugatenc de manera doble obrint una escletxa important, 26 a 5. Les alacantines, encara amb suficient temps, han retallat distàncies situant el 26 a 12. El SantCu no volia cap sorpresa i ha reaccionat amb una marca atorgant tranquil·litat per al tram final. Una tranquil·litat alterada amb una reacció fulgurant de les Abelles amb dues marques i dos xuts a pals que han deixat un angoixant 31 a 24. Tot i el marcador, bona defensa santcugatenca que ha servit per sumar un triomf que permet les d'Albert Casorrán mantenir-se a l'elit del rugbi estatal.

El tècnic ha reconegut que ha estat "un partit lleig, però el més important era guanyar i assolir la permanència".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.