El Rugby Sant Cugat guanya davant el Sevilla i suma la segona victòria a Lliga Iberdrola

El conjunt santcugatenc ha donat la sorpresa davant de les sevillanes, candidates a lluitar pel títol de lliga

El primer equip femení del Club de Rugby Sant Cugat ha guanyat (12-10) l'Universitarios de Sevilla en el partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Iberdrola. El conjunt santcugatenc, que arribava al matx després d'encaixar una dura derrota davant el Majadahonda, ha estat capaç de sumar els quatre punts davant d'un rival que aspira a lluitar per aconseguir el títol de lliga.

Als compassos inicials, tots dos conjunts han intentat generar les primeres ocasions de perill, fet que ha provocat que el matx fos més igualat del que estava previst. Amb el pas dels minuts, les sevillanes, que acumulaven tres jornades consecutives sense perdre, s'han anat trobant més còmodes sobre la gespa de la Guinardera. Encara en els primers instants de joc, han estat les encarregades d'obrir el marcador per mitjà de Cristina Cabas, que ha sabut culminar una gran jugada coral (0-5).

Tot i l'embranzida de les visitants, el partit s'ha posat de cara per a les santcugatenques, que han vist com al minut 20 del primer parcial, l'Universitarios de Sevilla perdia una jugadora arran d'una expulsió. A partir d'aquest instant, les noies d'Albert Casorrán s'han refet i han pogut retallar distàncies abans del descans gràcies a l'assaig de Sara Marín (5-5).

A la represa, les blau-i-negres han tornat a tenir el control del matx davant d'un conjunt andalús que s'ha anat desinflant amb el pas dels minuts. Un cop s'ha arribat a l'equador de la segona meitat, les santcugatenques s'han avançat en el marcador gràcies a l'assaig de Raquel Garcia i el posterior cop de càstig transformat per Axelle Ramon (12-5).

Malgrat la diferència en el marcador i la inferioritat numèrica, les sevillanes han intentat endur-se el partit de totes les maneres i, tot i retallar distàncies per mitjà de Tahlia Dawn Brody (12-10), no han estat capaces de culminar la remuntada.

El tècnic del Club Rugby Sant Cugat, Albert Casorrán, ha destacat la feina de les seves jugadores i s'ha mostrat crític amb algunes situacions del joc que cal millorar de cara a les properes jornades de competició.

En la pròxima jornada, les blau-i-negres rebran l'Eibar, que ocupa la tercera posició amb 17 punts aconseguits en les set primeres jornades de lliga.

Albert Casorrán

Estem contents per la victòria, però hem de ser conscients i millorar alguns aspectes de cara a les properes jornades.