El Club Rugby Sant Cugat fa història en assolir la primera victòria a la Lliga Iberdrola

Les santcugatenques han sumat el primer triomf de la temporada després de superar el Sanse

El primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat ha aconseguit la primera victòria de la seva història a la Lliga Iberdrola després de superar (50-0) el Sanse Scrum en el partit corresponent a la quarta jornada de competició. El conjunt santcugatenc ha dominat el partit de principi a fi davant del conjunt madrileny, cuer a la classificació amb un punt.

L'enfrontament ha començat de cara pel conjunt santcugatenc, que en la primera acció ofensiva del partit ha aconseguit el primer assaig transformat per Ani Iglesias, que també ha anotat el posterior cop de transformació (7-0). Uns minuts més tard, Axelle Ramon ha ampliat la diferència en el marcador amb un nou assaig (14-0), que ha posat el partit de cara per a les santcugatenques. Tot i la superioritat ofensiva, les noies d'Albert Casorrán han dominat el partit des de la defensa davant d'un dels rivals amb menys potencial ofensiu de la Divisió d'Honor.

Abans del pas pels vestidors, les locals han acabat d'arrodonir el festival ofensiu amb tres transformacions més. Al minut 28 ha arribat l'assaig de Raquel Garcia i, uns minuts més tard, Vicky Gil i Carla Arca, han ampliat l'avantatge (33-0). Així doncs, el partit arribava al descans amb un marcador favorable al conjunt santcugatenc, que ocupa la penúltima plaça de la classificació.

A la represa, les blau-i-negres han continuat exhibint un gran nivell defensiu i han aprofitat les errades del conjunt madrileny, que s'ha desinflat i ha anat abaixant els braços. Al minut 8 de la segona meitat, Alysha Stone ha aconseguit un nou assaig (38-0), que certificava el bon moment de forma de les noies de Casorrán.

Malgrat l'àmplia diferència en el lluminós, l'equip santcugatenc ha continuat pressionant, sòlid al darrere i encertat en les accions clau. Dues noves jugades ofensives de les locals, una de Paula Nieto, entre pals i transformat per Ani Iglesias, i una altra d'Iham Chouaib, han acabat de sentenciar el partit (50-0).

El tècnic del Club Rugby Sant Cugat, Albert Casorrán, ha destacat la feina de les seves jugadores i ha remarcat la importància de sumar una victòria com aquesta davant d'un rival directe.

En la pròxima jornada, les blau-i-negres visitaran el Club Rugby Majadahonda, que ocupa la tercera posició amb 13 punts aconseguits en les quatre primeres jornades de lliga.

Albert Casorrán

Estem molt satisfetes per la victòria. Hem fet un gran partit, tot i que encara queden moltes coses per millorar.