El Rugby Sant Cugat lluitarà per la permanència a la Copa de la Reina

Les santcugatenques han perdut els tres partits de la fase de grups


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat lluitarà per la permanència a la Copa de la Reina / Foto: Cugat Mèdia

El Rugby Sant Cugat lluitarà per la permanència a la Copa de la Reina / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat lluitarà per la permanència a la Copa de la Reina aquest diumenge en una competició que es disputa a Sant Cugat durant aquest cap de setmana. Les santcugatenques han perdut els tres partits de la fase de grups i han d'evitar ocupar la darrera plaça del campionat que condemna al descens de categoria. Les d'Albert Casorrán s'enfrontaran amb León a qui han de guanyar per assegurar-se la permanència a les 10. 30 h.

El Rugby Sant Cugat ha debutat aquesta temporada a la modalitat de rugbi a 7 a la Copa de la Reina a la màxima categoria de la competició ocupant la plaça de l'INEFC. Les santcugatenques tenen clar que han d'evitar la darrera plaça per certificar la permanència.

La primera oportunitat arribarà aquest diumenge davant León. Si el partit acaba amb triomf, les d'Albert Casorrán es mantindrien i lluitarien per la novena plaça. En cas de derrota, caldria jugar un últim partit a tot o res.

De la jornada de dissabte, tres derrotes són el balanç del dia. Desfeta contundent (50-0) contra el totpoderós Cisneros, derrota (17-12) davant el Túria i cop inesperat contra Industriales (33-5). El tècnic, Albert Casorrán, lamenta la falta de competitivitat del seu conjunt en el darrer matx davant l'Industriales.







Albert Casorrán

Hem de fer autocrítica i cal dir que no hem competit. Ens ha faltat molta intensitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.