El Rugby Sant Cugat competirà per primera vegada a la Copa de la Reina de rugbi a 7

El club santcugatenc vol acollir la segona fase de la competició a la Guinardera el 26 i 27 de juny


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat jugarà la Copa de la Reina de rugbi a 7 / Foto: Roger Menes

El Rugby Sant Cugat jugarà la Copa de la Reina de rugbi a 7 / Foto: Roger Menes

L'equip femení del Club Rugby Sant Cugat jugarà la Copa de la Reina de rugbi a 7 per primera vegada a la seva història. Les santcugatenques aprofiten la cessió de la plaça de l'INEF Barcelona, conjunt que es va retirar la passada temporada. La competició la juguen els 12 millors conjunts del rugbi estatal i es divideix en dues sèries, els caps de setmana del 19 i 20 de juny i 26 i 27. El club santcugatenc ha demanat que la Guinardera sigui la seu de la segona sèrie.

La competició es va inciar la temporada 2016-2017 amb l'objectiu de potenciar el rugbi a 7, esport olímpic des de fa alguns anys. El Rugby Sant Cugat disputarà aquesta cita i s'enfrontarà amb equips de la Divisió d'Honor, categoria que ha assolit de cara a la temporada que ve.

La competició es divideix en dues sèries i se sumen els punts assolits en les dues fases. El Rugby Sant Cugat està a l'espera de conèixer si pot ser la seu de la segona sèrie i ja ha enviat tots els formularis que demana l'ens federatiu per acollir aquesta competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.