El millor rugbi sub 18 estatal es veurà aquest cap de setmana a Sant Cugat

El Rugby Sant Cugat és el vigent campió i defensa el títol a la Guinardera


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat vol revalidar el títol de campió estatal / Font: Cedida

El Rugby Sant Cugat vol revalidar el títol de campió estatal / Font: Cedida

La Guinardera acull aquest dissabte i diumenge el millor rugbi estatal sub 18 amb el Campionat d'Espanya organitzat pel Club Rugby Sant Cugat. Els santcugatencs, vigents campions estatals, defensen títol i han quedat enquadrats al grup A juntament amb el Salvador, el Màlaga i les Abelles. El primer de grup accedeix a la final. Vuit conjunts disputen aquesta competició dividida en dos grups integrats per quatre equips.

Fa tres anys que el Rugby Sant Cugat va organitzar aquest Estatal i ara ho torna a fer. Les mesures sanitàries amb un estricte protocol estaran vigents durant les dues jornades de competició.

Dissabte cada equip participant disputarà dos partits de la fase prèvia entre les deu del matí i dos quarts de quatre de la tarda. Diumenge es disputarà el partit restant de la primera fase i en funció dels resultats es jugarà la final, el tercer i quart lloc, el cinquè i sisè, i el setè i vuitè.

La final està prevista per a dos quarts de tres de la tarda i l'entrega de premis serà al voltant de dos quarts de quatre de la tarda.

El grup B estarà integrat per l'Hernani, Alcobendas, València i FC Barcelona. Només el primer classificat accedeix a la final.

Els santcugatencs volen revalidar el títol i arriben després de guanyar el FC Barcelona al Campionat de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.