Professora i alumna fora del terreny de joc i companyes d'equip al Rugby Sant Cugat

Beatriz González és la mestra de Carla Moraleda i comparteixen passió: el rugbi


Temes relacionats

Albert Casorrán: 'Per guanyar la final cal que l'equip estigui endollat, convençut i connectat' ( 7/abr/21)

Marc Sentís: 'La final entre BUC i Rugby Sant Cugat és un repte psicològic' ( 7/abr/21)

El Rugby Sant Cugat femení es classifica per disputar la final d'accés a Divisió D'Honor (28/mar/21)


  • Comparteix:

Beatriz González i Carla Moraleda juguen al Club Rugby Sant Cugat i tenen un mateix desig, pujar a la Divisió d'Honor, màxima categoria estatal, aquest diumenge a la final davant del BUC. Companyes d'equip, però fora del terreny de joc Beatriz González és la professora de Carla Moraleda als cicles esportius que s'imparteixen al Centre d'Estudis Jaume Balmes. Les dues jugadores expliquen la seva relació dins del camp i a l'aula en un reportatge a Cugat Mèdia.

González i Moraleda es troben a l'aula durant els matins i a les tardes canvien els llibres per la pilota ovalada. Beatriz González té 29 anys i ja fa temps que és professora en aquest centre impartint l'assignatura d'anatomia. Moraleda amb només 18 anys té clar que vol estudiar magisteri i segueix ben atenta els consells de la seva professora.

Una relació dins de l'aula d'ajuda i que també es veu quan entren al terreny de joc. Les dues entenen a la perfecció els canvis de rol. Les dues jugadores ja van compartir vestidor de manera breu a l'INEF a Divisió d'Honor, però el Rugby Sant Cugat les ha reunit per pujar a la màxima categoria estatal.

La final és aquest diumenge davant el BUC a Sant Boi i en joc hi haurà un ascens històric. "El partit més important que he jugat a la meva carrera" segons explica Carla Moraleda. Moraleda també ha parlat de la seva relació amb González fora del centre acadèmic. "Tenir una professora al teu costat és un plus" assegura Moraleda.

La veu de l'experiència és Beatriz González qui augura un matx molt igualat i amb un ascens en joc. Sobre la relació amb Moraleda parla del respecte mutu i també sobre alguns comentaris que fan totes dues pels passadissos de l'escola sobre el rugbi.

Professora i alumna tenen aquest diumenge l'examen més complicat i el volen superar juntes.




Beatriz González

Crec que la Carla i jo tenim les coses molt clares. Tenim els rols molt diferenciats.

Carla Moraleda

Vol que aprengui i gaudeixi de l'esport. Tenir-la al meu costat és com un plus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.