Remuntada èpica del Rugby Sant Cugat en els últims minuts davant el Gòtics

Els santcugatencs remunten un 0 a 16 en contra davant el conjunt barceloní

Imatge del partit entre el Rugby Sant Cugat i el Gòtics / Font: SantCugatCreix

L'equip masculí del Rugby Sant Cugat guanya (17-16) al Gotics en el partit recuperat de la segona jornada de la Divisió d'Honor B Grup B després de remuntar un 0 a 16 en els minuts finals. Els santcugatencs han edificat el triomf en una fulgurant mitja hora final de partit. El Rugby Sant Cugat prepararà la tercera jornada amb dues victòries i visitarà el camp de l'Akra Bárbara alacantí.

Des d'un inici, el partit ha estat molt igualat, però les constants aturades en el joc han despistat als locals. El Gòtics es desfeien de la pilota amb xuts constants. En una d'aquestes, els visitants han anotat mitjançant un xut a pals gràcies a Tomás Elena. A 10 minuts del final de la primera meitat, Tomás Elena ha tornat a transformar dos xuts a pals deixant un marcador de (0-9) al descans.

A la represa, els santcugatencs han sortit amb més intensitat, fins i tot, han estat molt a prop d'anotar. Però, després d'una jugada rocambolesca a la línia de fons rival, els jugadors del Gòtic han realitzat un contra atac on Harrison Hancock hi ha travessat més de la meitat del camp fins a anotar un assaig. Tomás Elena ha tornat a transformar un nou xut a pals en la transformació després de l'assaig rival.

En aquest moment, quan faltaven 30 minuts, el Rugby Sant Cugat ha tret els seus últims esforços per cercar la remuntada. L'afició santcugatenca animava als seus jugadors malgrat que el resultat fos tan desfavorable. En el minut 55, Paul Sidobre ha aconseguit creuar la línia de fons i sumar els primers 5 punts per als santcugatencs. La jugada prèvia havia durat gairebé tres minuts on els jugadors dels dos equips no sortien dels metres finals del camp.

Amb la transformació posterior a l'assaig gràcies a Mathis Bruyere, els blau-i-negres es col·locaven (7-16). Els minuts passaven i semblava ja, que els locals no aconseguirien la remuntada. Quan quedaven 10 minuts, Nil Oteros ha realitzat un assaig fantàstic després de nombrosos intents dels locals. La transformació en xut a pals posterior a l'assaig deixava els santcugatencs a només dos punts del Gòtics. Finalment, Mathis Brueye ha transformat un xut a pals donant la victòria al Rugby Sant Cugat. El públic ha embogit amb l'anotació final.

El tècnic, Daniel Ripol, valora la remuntada, però també és conscient que cal millorar per seguir creixent com equip.