Beth Segarra i Amàlia Argudo, convocades amb la selecció espanyola de rugbi a 15

El combinat estatal vol preparar l'Europeu amb un amistós davant Escòcia


  • Comparteix:

Beth Segarra amb el Rugby Sant Cugat / Font: Jaume Andreu

Beth Segarra amb el Rugby Sant Cugat / Font: Jaume Andreu

Les jugadores santcugatenques Beth Segarra i Amàlia Argudo han estat convocades amb la selecció espanyola absoluta de rugbi a 15 per fer una estada a Almeria del 13 al 18 de gener. Segarra juga amb el Club Rugby Sant Cugat i Argudo ho fa amb l'Stade Toulousain de França i són dues de les novetats a la llista de 23 jugadores del seleccionador, José Antonio Barrio. El combinat espanyol jugarà un amistós el 19 de gener davant Escòcia, una de les potències del rugbi mundial.

La selecció espanyola de rugbi a 15 ha renovat la plantilla amb algunes joves jugadores com són les santcugatenques Beth Segarra i Amàlia Argudo. El combinat espanyol vol seguir invicte en aquest 2020 després de signar dos anys consecutius sense perdre cap partit. La selecció estatal es prepara per al Campionat d'Europa on vol sumar el cinquè títol consecutiu i on hi haurà en joc una plaça directa per al Mundial de 2021.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.