El Rugby Sant Cugat buscarà fer història a la final de la Divisió d'Honor Catalana contra el BUC

Santcugatenques i barcelonines reediten aquest diumenge la final de l'any passat a la Foixarda


  • Comparteix:

Les blau-i-negres celebrant el passi a la final / Foto: Vicenç Otero

Les blau-i-negres celebrant el passi a la final / Foto: Vicenç Otero

El primer equip femení del Rugby Sant Cugat buscarà fer història aquest diumenge a la Divisió d'Honor Catalana contra el BUC en la reedició de la final de l'any passat. Les d'Albert Casorrán arriben al duel, que es disputarà a la Foixarda a dos quarts d'una del migdia, després d'haver superat el Gòtics a la semifinals i haver culminat una temporada regular on només van concedir un empat i una derrota. El conjunt barceloní, per la seva banda, torna a ergiri-se com a favorit en haver guanyat tots els partits que han disputat aquest curs.

A més, els dos equips arriben a la final amb el precedent de la victòria del BUC davant les santcugatenques de fa tres setmanes, en la qual el conjunt barceloní es va imposar per 10 a 5. A la final de l'any passat, el BUC es va imposar per un resultat de 46 a 15 en un matx on les vigents campiones no van donar cap opció al Sant Cugat.

L'entrenador del sènior femení del Rugby Sant Cugat, Albert Casorrán, ha explicat que l'equip arriba 'amb la confiança al màxim' després d'una temporada on les jugadores han treballat 'una barbaritat' i han millorat en l'aspecte ofensiu i defensiu. Casorrán ha destacat l'èxit d'un projecte que es va iniciar només fa dos anys i amb el qual el conjunt santcugatenc ja s'ha plantat dues vegades a una final.




Albert Casorrán

Som un equip que ha treballat i s'ha superat per sobre del que tothom esperava. És per estar molt contents i orgullosos passi el que passi diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.