El Club Rugby Sant Cugat aprova un pressupost de gairebé 400.000 euros


  • Comparteix:

Prop d'una setantena de socis a l'assemblea del Rugby Sant Cugat / Font: Rugby Sant Cugat

Prop d'una setantena de socis a l'assemblea del Rugby Sant Cugat / Font: Rugby Sant Cugat

Una setantena de socis del Club Rugby Sant Cugat han aprovat, a l'assemblea general ordinària, el pressupost per a la temporada 2019-2020 fixat en 395.000 euros. El president, Emilio Gutiérrez, també ha avançat que una de les prioritats és el canvi de gespa del camp polivalent i la coberta de la graderia.

El pressupost del club santcugatenc s'incrementa un 7% en ingressos i prop d'un 3% en despeses. La principal font d'ingresos, prop d'un 50%, són les llicències i quotes dels socis. D'altra banda, el club santcugatenc és el que té més llicències a nivell d'escola amb 115. Finalment des del club s'ha mostrat la preocupació per disposar d'efectius suficients per disposar d'un equip B, norma que imposa la federació per tenir un equip a la Divisió d'Honor B. En el capítol esportiu, cal destaca l'ascens del femení a la Divisió d'Honor B i el campionat de Espanya SU 18 i els campionats de Catalunya sub18, de Primera i Segona, i el Sub 16 de Primera.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.