El Rugby Sant Cugat recupera el partit ajornat contra el Poblenou amb la victòria com a única opció

Els de Lewis Williams no poden tornar a fallar si volen disposar d'alguna possibilitat de disputar el play-off d'ascens a Divisió d'Honor


  • Comparteix:

Els jugadors del Rugby Sant Cugat durant un partit d'aquesta temporada / Foto: Cugat.cat

Els jugadors del Rugby Sant Cugat durant un partit d'aquesta temporada / Foto: Cugat.cat

El masculí del Rugby Sant Cugat juga aquest dissabte el partit ajornat contra el Poblenou corresponent a la jornada 19 del grup B de la Divisió d'Honor B. Els de Lewis Williams, que en les darreres jornades han vist com s'allunyava el somni de jugar el play-off per accedir a la màxima competició a escala estatal, volen recuperar la tercera plaça després de perdre a casa contra el CAU València i caure fins a la cinquena posició. Amb 65 punts, els santcugatencs necessiten sumar una victòria contra l'equip barceloní, sisè amb 61 punts, si no volen veure com la zona d'ascens s'escapa definitivament. El partit es jugarà a les quatre de la tarda al camp del Poblenou.

Tot i disputar una temporada a un nivell molt elevat, les derrotes contra el líder, el Fénix de Saragossa, i el CAU València han frenat la bona dinàmica del club santcugatenc. A banda d'aquestes dues desfetes, la inesperada derrota contundent al camp del llavors cuer de la lliga, el Montcada, va complicar la vida als blau-i-negres, que hauran de guanyar els tres partits que els hi resten i esperar als resultats de la resta de conjunts per saber si es classifiquen per disputar el play-off d'ascens a Divisió d'Honor.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.