El Rugby Sant Cugat segueix la bona dinàmica de finals de l'any passat i guanya el BUC


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Rugby Sant Cugat venç el BUC (31-53) a domicili a la jornada 14 del grup B de Divisió d'Honor B. Els de Lewis Williams han començat l'any amb un triomf important per seguir a la zona de play off d'ascens, després d'un primer temps igualat que ha donat pas a un segon on els santcugatencs han imposat la seva superioritat i han sumat la victòria i el punt de bonus ofensiu.

Els de Sant Cugat no han acusat l'aturada per les vacances de Nadal i han començat amb la mateixa força que van acabar el 2018. Una nova victòria, que deixa els de Lewis Williams tercers amb 48 punts. En el primer temps les forces han estat més igualades, tot i que els santcugatencs ja han marxat amb avantatge al descans (17-26). A la segona part ha incrementat el ritme el conjunt de Lewis Williams i ha obert una escletxa en el marcador per acabar guanyar per 22 punts d'avantatge i sumar la novena victòria de la temporada, la quarta consecutiva.

Froilan Olesti, Pau Rodríguez, Cesar Ocampo, Tomas Elena i Xavi Cebrián i Josep Serres en dues ocasions, han estat els autors de les marques pels de Lewis Williams.

La setmana que ve els santcugatencs reben la visita del Tatami valencià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.