El Rugby Sant Cugat espera refer-se davant l'Inter Rugby Club a la Guinardera


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat, en el partit davant l'Hospitalet

El Rugby Sant Cugat, en el partit davant l'Hospitalet

El Club Rugby Sant Cugat es veu les cares aquest dissabte a les cinc de la tarda amb l'Inter Rugby Club d'Alzira a la Guinardera, en partit corresponent a la tercera jornada del grup B de la Divisió d'Honor B. L'equip santcugatenc intentarà recuperar-se davant un recent ascendit a la categoria de la derrota patida el cap de setmana anterior davant el Les Abelles, en un partit en què els de Luis Soares van patir una forta davallada a la segona part.

El nou Rugby Sant Cugat es va estrenar amb un triomf esperançador davant un dels rivals més forts els últims anys, el Rugby Club L'Hospitalet, en el primer test oficial del nou projecte de Soares al capdavant de l'equip. En el primer desplaçament del curs, però, el Les Abelles va passar per sobre dels de Sant Cugat, que ara esperen redimir-se davant la seva afició.

El rival serà un conjunt que acaba d'ascendir després de finalitzar campió a la Primera Divisió Territorial Valenciana el curs passat i que de moment ha perdut els dos partits que ha disputat: el primer davant la Santboiana B (24-14) i el segon, en el debut a casa, davant el Tatami Rugby Club (15-32).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.