El Rugby Sant Cugat demana acollir l'Estatal d'escoles a la Federació Espanyola


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat vol acollir l'Estatal d'escoles al maig

El Rugby Sant Cugat vol acollir l'Estatal d'escoles al maig

El Club de Rugby Sant Cugat ha demanat a la Federació Espanyola de Rugbi organitzar l'Estatal d'escoles que es disputa el 27 i 28 de maig de l'any vinent. La competició reuneix més de 1.200 jugadors i jugadores de tot l'Estat espanyol dels sis als 12 anys. El president del club santcugatenc, Mauri Benito, desitja acollir aquest torneig perquè coincidiria amb els 30 anys del Rugby Sant Cugat.

El Club Rugby Sant Cugat ja ha presentat candidatura per acollir aquesta competició. Tarragona i Valladolid, que ha estat la seu els últims anys, també volen organitzar l'Estatal. La Federació Espanyola de Rugby decidirà al febrer quina és la candidatura guanyadora. El torneig es divideix en les categories sub 6, sub 8, sub 10 i sub 12.

El president del Club Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, creu que és un bon moment perquè es canviï la ubicació de la competició.

Mauri Benito

Tenim un 50% de possibilitats d'acollir la competició. Som un referent del rugbi estatal.


L'Hortaleza madrileny amb 600 llicències és l'escola amb més jugadors de l'Estat espanyol seguit pel Club Rugby Sant Cugat i el Liceo Francès amb 500.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.