El Rugby Sant Cugat pretén seguir posant pressió al lideratge davant el RC L'Hospitalet


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada

Imatge del partit d'anada

El Club Rugby Sant Cugat continua lluitant per no cedir distància al líder del grup B de Divisió d'Honor B, el La Vila, i aquest dissabte, a les cinc de la tarda, es desplaça al camp del Rugby Club L'Hospitalet, vuitè classificat. Els santcugatencs van tornar a trobar bon to competitiu davant el BUC la setmana passada, quan van assolir el tercer triomf seguit, i aquest cap de setmana s'enfronten a un equip que va vendre cara la victòria a l'anada a la Guinardera.

El Rugby Sant Cugat vol mantenir la trajectòria ascendent de joc protagonitzada el cap de setmana passat davant el BUC. El triomf davant L'Hospitalet que s'ha de signar amb contundència per poder seguir l'alt ritme que està duent el líder, el La Vila.

L'avís del perill dels hospitalencs el van viure en les seves carns els de Sant Cugat a l'anada, amb els de Leo Pereira sense poder disposar d'alguns dels seus homes clau i amb un L'Hospitalet atrevit i amb empenta. Si els santcugatencs fan la feina i treuren el triomf de la Feixa Llarga podrien retallar la distància de set punts que tenen amb el lideratge. Això sí, el La Vila, a priori, ha de treure fàcilment el triomf davant el BUC de Barcelona.

El Rugby Sant Cugat no podrà comptar amb els fitxatges d'hivern, entre els quals hi ha el neozelandès Cruze Len Joseph, que trigarà un parell de setmanes a debutar amb el primer equip per una lesió a la ròtula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.