El CR Sant Cugat disputa una final avançada davant el CR La Vila

El Rugby Sant Cugat torna a veure's les cares amb l'altre ferm candidat a l'ascens, La Vila

Rugbi

Publicat el 31/oct/15 per Laia Sanmiquel

El Rugby Sant Cugat torna a batre's en duel amb el Club Rugby La Vila, el líder. Els santcugatencs jugaran com a amfitrions en el partit amb més expectació de la jornada 6 del grup B de la Divisió d'Honor B que es disputarà diumenge a les dotze del migdia. Serà un enfrontament d'alt voltatge tenint en compte que són dos ferms candidats a l'ascens i que entre ells només hi ha un punt de diferència a la classificació.

Després de la treballada victòria de la setmana passada, els homes de Leo Pereira afronten un difícil partit on hauran d'assolir gairebé la perfecció per sortir-ne victoriosos. Els santcugatencs han reforçat la preperació mental, tenint en compte la dificultat i transcendència del rival. El Rugby Sant Cugat arriba per darrere del La Vila però amb una actitud per emmarcar. L'elevat nombre de lesions que està patint l'equip no ha impedit que hagin guanyat tots els partits disputats.

El rival veu el camp de la Guinardera com un fortí infranquejable, com a mínim en les dues últimes ocasions que hi han jugat com a visitants, on han caigut. L'estat de forma dels homes de La Vila, però, és immillorable i afronten el matx amb les ganes de trencar la maledicció. Actualment, duplica el nombre de punts anotats al Sant Cugat (246 i 121 respectivament) i això els ha permès obtenir quatre punts de bonus ofensiu, un més que els santcugatencs.

Per al tècnic del Sant Cugat, Leo Pereira, la clau és a la defensa.

Leo Pereira

És fonamental que ens funcionin les fases estàtiques. La base per poder guanyar el partit serà com defensem. Si defensem organtizats, tenim grans oportunitats d'endur-nos el partit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per l'important partit de diumenge, els santcugatencs mantenen l'alt nombre de baixes: no disposaran d'Abraham Velasco, Tim Smith, Pablo Nahuel, Matías Berasategui, Guillem Bosch, Matias San Félix, Arnau Godàs, Álvaro Alcon i Axel Serrano. En canvi, recuperen a Gui-Fe i Fede Louteiro.