Un CR Sant Cugat ple de baixes afronta el primer partit a casa contra l'Hospitalet


  • Comparteix:

El Club Rugbi Sant Cugat ha d'intentar tornar a vèncer malgrat l'elevat nombre de baixes

El Club Rugbi Sant Cugat ha d'intentar tornar a vèncer malgrat l'elevat nombre de baixes

El Club Rugby Sant Cugat vol continuar l'excel·lent inici de curs contra el Rugby Club Hospitalet. El partit del grup B de la Divisió d'Honor B es disputarà dissabte a dos quarts de cinc de la tarda al ZEM La Guinardera. Els nois de Leo Pereira segueixen mantenint el frec a frec amb el primer classificat de la lliga i aquesta jornada debuten com a locals després de tres setmanes de visitants.

El Club Rugby Sant Cugat ha començat la temporada imparable. En tres jornades ha sortit victoriós de totes elles i actualment és segon de la classificació empatat a punts amb el Club Rugby La Vila. La diferència entre ells i els primers són el gran nombre de punts a favor, 86 i 128 respectivament.

Després de demostrar la solidesa a domicili, ara cal convertir el ZEM La Guinardera en un fortí. La situació de l'Hospitalet és ben diferent. Arriba com a desè de la classificació amb una victòria i dues derrotes a les espatlles. És el segon equip que té més dificultats per anotar i també és el segon en el rànquing d'equips més golejats.

El tècnic dels santcugatencs, Leo Pereira, no abaixa la guàrdia contra un equip que veu renovat i revela que la convocatòria es veurà molt afectada per l'elevat nombre de lesions.

Leo Pereira

Afrontem el partit amb un equip una mica tocat per les lesions. Tindrem molts canvis de posició per complementar el 15 inicial i noves incorporacions a la banqueta.


Álvaro Alcon, Fede Leuteiro, Iñaki Berasategui, Abraham Velázquez, Matías San Félix, Guillem Bosch, Carles Bou, Tim Smith i Ghi-Fe Chang són baixa a les files santcugatenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.