El Rugby Sant Cugat avalua el paper de 'gran' contra la Santboiana B


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat segueix encaminat a lluitar de nou per l'ascens

El Rugby Sant Cugat segueix encaminat a lluitar de nou per l'ascens

El Club Rugby Sant Cugat visita la Santboiana B en el segon partit del grup B de Divisió d'Honor B amb l'objectiu de mantenir les sensacions viscudes la primera jornada contra Enginyers i consolidar el paper de favorit de la categoria. El partit es disputa a Sant Boi a les cinc de la tarda, amb els santcugatencs veient-se les cares amb un equip que ha ascendit aquesta temporada i que al partit inaugural va caure per només cinc punts contra el BUC (27-22).

L'equip santcugatenc arriba motivat i satisfet amb la feina feta a l'anterior partit. Tot i així, toquen de peus a terra i són conscients que el repte que tenen entre les mans no és senzill. Tornar a situar-se a les posicions d'ascens exigeix molta concentració, no relaxar-se i que els resultats acompanyin al llarg de tota la temporada. El proper assalt serà novament a domicili, en aquesta ocasió contra la Santboiana B, un equip jove, recen ascendit i amb ganes de fer un bon paper en el seu primer any a la Divisió d'Honor B.

Segons el tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, la Santboiana B és un equip que malgrat la joventut de la seva plantilla és atrevit i ràpid, capaç de generar perill en qualsevol moment. El fet que sigui el seu segon partit en aquesta categoria fa que encara no s'hagi definit del tot la seva manera de jugar. Segons Pereira, serà interessant veure com afronten un partit sota la presió de saber que juguen contra un dels ferms canditats a entrar als play-offs.

Per a l'entrenador santcugatenc és una incògnita saber amb quin 15 es presentarà el rival, tenint en compte que podria comptar amb algun jugador del primer equip, vigent subcampió de la Divisió d'Honor.

Leo Pereira

S'ha de veure fins a quin punt seran tots jugadors del B. Tenen una plantilla important i és possible que hi hagi jugadors habituals de l'A que juguin amb el B contra nosaltres.


El Rugby Sant Cugat no podrà disposar de Nico Gómez per un cop a una costella, Tim Smith per un problema al genoll que encara s'està explorant i Carles Bou, que encara no ha pogut entrar a cap convocatòria. Iñaki Berasategui en principi també serà baixa per un problema a l'espatlla tot i que Pereira no descarta que acabi entrant a la convocatòria. Si ho fes, només jugaria si fos imprescindible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.