El Rugby Sant Cugat fitxa Álvaro Alcón i espera incorporar Alejandro Goljanek


  • Comparteix:

Álvaro Alcón, de blaugrana, fitxa pel Rugby Sant Cugat / Font: Álvaro Alcón

Álvaro Alcón, de blaugrana, fitxa pel Rugby Sant Cugat / Font: Álvaro Alcón

El Rugby Sant Cugat incorpora l'argentí Álvaro Alcón, aler procedent del FC Barcelona destinat a substituir el buit deixat per Pol Pla, i espera poder tancar el també argentí Alejandro Goljanek, taloner que s'incorporarà quan posi punt final a la seva vinculació amb el Rugby Club Sitges. Amb aquests reforços, l'entrenador de l'equip santcugatenc, Leo Pereira, assegura que el conjunt està més equilibrat que el curs passat i que té les eines necessàries per assolir l'ascens.

Pereira ja té les peces que li faltaven per poder encarar amb la mateixa ambició que l'any passat el repte de pujar a la màxima categoria del rugbi estatal. La dolorosa baixa de Pol Pla, que va marxar al Barça, es veu ara com una ferida menys profunda tenint en compte el canvi de moneda amb l'arribada d'Alcón. Titular les cinc temporades anteriors, precisament, a l'equip blaugrana, es tracta d'un jugador molt potent físicament, d'un metre i 90 centímetres, menys hàbil que Pla però amb un major desplegament físic.

Si Alcón resol amb garanties la posició d'aler, Goljanek podrà ser peça important a la primera línia, aportant pes i potència com a taloner. L'argentí, que durant la pretemporada també ha entrenat amb el Barça, només el separa d'incorporar-se al Rugby Sant Cugat la vinculació amb el Sitges. El taloner ha tingut una complicada sortida del club sitgetà, i l'entitat santugatenca està a l'espera d'una solució perquè pugui tenir fitxa i competir de manera oficial amb el primer equip.

Tenint en compte aquests reforços i els que han arribat durant l'estiu, Leo Pereira creu que l'equip està més compensat que la temporada passada.

Leo Pereira

Amb tots jugadors disponibles tenim un equip molt més compensat que l'any passat. Tenim quatre jugadors més, més els dos que substitueixen els que han marxat.


Els trànsfers del neozelandès Tim Smith i de l'argentí Tomas Gruden ja estan a punt, així com els dels altres dos fitxatges, Ivan Camarena i Pablo Nagüel, de manera que tots podran debutar aquest diumenge en l'estrena oficial de la temporada 2015/16 al grup B de la Divisió d'Honor B, que enfrontarà el Rugby Sant Cugat al Barcelona Enginyers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.