El Club Rugby Sant Cugat busca el liderat contra un necessitat Durango


  • Comparteix:

Pol Pla, dubte, i Cesar O'Campo baixa per lesió, contra el Ciencias Sevilla

Pol Pla, dubte, i Cesar O'Campo baixa per lesió, contra el Ciencias Sevilla

El Club Rugby Sant Cugat visita el Durango en la tercera jornada del grup B del play-off d'ascens a Divisió d'Honor aquest diumenge a les dotze del migdia. Els santcugatencs intentaran tornar del Pais Basc amb un triomf, si pot ser amb bonus, i col·locar-se líders de grup després del triomf davant el Ciencias Sevilla.

En el play-off d'ascens a Divisió d'Honor hi ha els millors equips de l'estat i Leo Pereira té clar que el mal resultat del Durango davant el Sevilla no permet que els seus jugadors es relaxin. És per això que Pereira presentarà el millor equip possible. Ara bé, el tècnic també donarà minuts a jugadors menys habituals per cobrir baixes i homes que arriben tocats al matx, com Pol Pla o Martín Berasategi.

Pereira continua amb la baixa del capità Nico Gómez, a la qual se suma la de Cesar O'campo, amb molèsties al turmell. Per contra, recupera Marcos Duran respecte el partit contra el Ciencias Sevilla. Pel que fa el rival, Pereira creu que es trobaran davant un conjunt fort a la davantera, potent en el joc estàtic i que potser pateix més en el joc obert, el punt fort dels santcugatencs. El tècnic del Rugby Sant Cugat creu que el partit serà molt exigent.

Leo Pereira

Esperem un partit dur de davanteres, com tots els rivals del País Basc. Hem de controlar les fases estàtiques, perquè en el joc obert en teoria som superiors.


El matx entre el Durango i el Rugby Sant Cugat es disputa diumenge a les dotze del migdia en el Municipal Arripausueta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.