El Rugby Sant Cugat guanya el la Vila i estreny més la classificació


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat fa la feina i supera el la Vila (19-13) a la 14a jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han sabut gestionar la bona renda aconseguida en el primer temps i han hagut de suar de valent per aturar les escomeses dels davanters alacantins, molt actius a la linia de 22. La victòria deixa els santcugatencs en segona posició empatats amb el la Vila, i el CAU València és el nou líder amb 63 punts.

Gran partit dels santcugatencs que han aconseguit tombar un CR La Vila molt incisiu en atac, que ha intentat aprofitar el què és a priori el punt més feble dels santcugatencs, la davantera. Però avui els davanters del Rugby Sant Cugat ha estat molt forts en defensa i han sabut aguantar l'equip quan pitjor ho estava passant, per acabar guanyar per sis punts i empatar amb els alacantincs a 62 a la classificació.

El primer temps ha acabat amb 19 a 8 pels santcugatencs, gràcies a una marca d'equip, i marques de Pol Pla i Vicent Bisciglia. En el segon temps, els visitants han pujat la intensitat i han tingut el domini del joc durant bastants minuts, buscant retallar distàncies, però els santcugatencs han sabut aguantar, tot i rebre una marca en contra.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, destaca l'entrega dels seus jugadors durant tot el partit.

Leo Pereira

Els jugadors han estat perfectes en el placatge, lluitant cada pilota i hem guanyat una de les moltes finals que ens queden. Estic convençut que arribarem als play-off.


La següent jornada els santcugatencs visiten el RC L'Hospitalet. Els santcugatencs són segons, però amb un partit menys que la Vila i CAU València.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.