El filial del Sant Cugat FC busca la quarta victòria consecutiva davant La Románica a domicili


  • Comparteix:

El SantCu B és l'equip de Sant Cugat més en forma del grup 6 de Tercera Catalana

El SantCu B és l'equip de Sant Cugat més en forma del grup 6 de Tercera Catalana

El filial del Sant Cugat FC, que encara no ha perdut aquest 2018, busca la quarta victòria consecutiva al camp de La Romànica, el setè classificat, aquest diumenge a les dotze del migdia. Els vermell-i-negres són cinquens al grup 6 de Tercera Catalana amb 31 punts. Al mateix grup, el Mirasol-Baco i el Junior B ocupen la dotzena i la tretzena plaça respectivament. Els mirasolencs reben la visita del Llorença aquest dissabte a les sis de la tarda i els blau-i-negres visiten el camp de l'Athletic Rubí el diumenge a les cinc de la tarda.

Al grup 11 de Tercera Catalana, el Valldoreix es cita aquest diumenge a les dotze del migida amb un dels conjunts de la part baixa de la taula, el Martinenc, que és segon per la cua amb 12 punts. Els de Valldoreix són líders en solitari amb 44 punts, a set punts de distància respecte el segon i el tercer classificats, el Pastrana i el Racing Vallbona.

La Penya Blaugrana s'enfronta al Les Fonts, el dotzè classificat, aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre. Els blaugrana són tercers al grup 13 de Quarta Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.